Vi har även på gården 2 jaktlabradorer, 1 strävhårig vorsteh,  1 katt och 1 tupp och några höns.

Torsjö Chili

 
IMGP2068.JPG

Chili är född 2000 och är jakt labbe. Hon är det trevligast hund man kan tänka säg, vill bara göra rätt. Bra både som familjehund och jakthund, många meriter på prov. Börjar nu på gamla da´r ta sig vissa friheter som hon själv skyller på nersatt hörsel.  

Se gärna mer info på: http://www.rasdata.nu/labrador/hund/2000/s1353401.htm

Vilda

 
IMGP0378.JPG

Vilda är född 2006 och dotter till Chili.

Är inte startad på prov och har tyvärr inte fått så mycket jakt erfarenhet heller än så länge. Men det hon visat har hon gjort bra. Hon kan inte rikigt förstå varför vi skaffat barn då dessa mest är ett irritationsmoment.

Se gärna mer info på: http://www.rasdata.nu/labrador/hund/2006/s3475906.htm

Rosbergs Troja

 
 DSC_0010.JPG

Troja är född april 2011, hon är av rasen strävhårig vorsteh som är en stående fågelhund. Just nu har hon alla bokstavskombinationer man kan ha, adhd, pms, abf och damp. Hon "leker" mer med barnens leksaker än vad de gör själva.  Hon är ruskigt intelligent men har oxå en uppsjö av egen vilja.  

Bra gener ha hon iaf genom både mor och far.

http://www.resultatdatabasen.se/vorstehavel/Breed/showbreed.asp?breed=294

http://www.resultatdatabasen.se/vorstehavel/Breed/showbreed.asp?breed=467

 Molgan

 
 IMGP0311.JPG

 

Molgan är vår stall katt som fått sitt namn efter Alfons Åbergs låtsas kompis. Då han tror att ingen ser honom och han då kan hitta på i stort sett precis vad som helst.

 Höns

 
 IMGP2100.JPG Tupp med höns av rasen Rhode Island Red, en rätt så stor ras som lägger mycket ägg men inte lägger sig och ruvar vilket jag tycker är lite synd då det alltid är kul med kycklingar. Men vi är iaf självförsörjande på ägg, vilket är bra då det bakas en del.
   
   
 
stäng