Arkiv

» november 2012 (1)
» oktober 2012 (1)
» augusti 2012 (1)
» oktober 2011 (3)
» augusti 2011 (3)
» juli 2011 (1)
» juni 2011 (1)
» april 2011 (1)
» mars 2011 (1)
» januari 2011 (3)
» december 2010 (1)
» oktober 2010 (4)
» augusti 2010 (3)
» juli 2010 (1)
» juni 2010 (4)
» maj 2010 (3)
» april 2010 (2)
» mars 2010 (1)
» februari 2010 (3)
» januari 2010 (5)
» december 2009 (2)
» november 2009 (2)
» oktober 2009 (6)
» augusti 2009 (8)
» juli 2009 (7)
» juni 2009 (7)
» maj 2009 (4)

visar: alla inlägg

måndag 12 november

Den skabbiga verkligheten

Vi har tagit ett stort stort stort steg i vår utveckling på Knektagården, evolutionen har tagit oss hela vägen upp till andra våningen. Barnen sover som små grisar i sina nya rum och jag och Tomas är överlyckliga över att vi får låna Willes våningsäng.

MEN givetvis finns det små skuggor i denna idyll, eller jävligt stora skuggor om ni frågar mig, för jag e ju aldrig nöjd. Tomas har gjort sin första natt helg sen vi flyttade upp, innebär att jag och barnen var ensamma i 3 nätter. Jag har väl alltid varit lite lätt mörkrädd men inte överdrivet. Men nu är jag helt plötsligt hysteriskt rädd, sov med full mundering, från sockar till bh och dubbla tröjor och alla lampor tända i 3 nätter, eller sov och sov, stirrade mest rakt fram mot dörren för att vara säker på att ingen kom in där. Märkte redan på kvällen första dygnet att detta kommer inte bli någon bra natt så jag hällde bokstavligen i mig 2 glas vin innan läggdags, vid 03.00 på natten va jag både full och bakis samtidigt och mådde pyton.

Andra natten va jag ännu mesigare och gick och hämtade Alice och la jämte mig. Då hade jag iaf 2 barn att skylla alla konstiga ljud på. När Tomas  väl gick av sitt pass så sov jag i flera dygn kändes det som.

 

Vi har haft våra 3 fasanjakter för i år, det är inte gått så bra som vi räknat med om man tänker på antalet fågel på paraden men det har varit fina dagar och inga missöden.

Det har även varit ett hundprov som gått bra. Västsvenska vorstehklubben hade för sina medlemmer.

 

Jag har tagit sönder min käraste ägodel, min bettskena. Den for i badrumsgolvet häromdagen, har haft den varje natt i 8 år, förutom en natt när jag glömde den och sen kunde jag inte äta på en vecka. Innan jag åkte hemifån för att ta nya avgjutningar så gapar Tomas från köket.....-Be att få den i en sexig färg!!

Hos tandläkaren skojar vi om detta och de tycker det är vansinnigt kul. Efter ca 2 veckor så kommer den nya skenan, åker tillbaka till tandläkaren och det första de säger är... Åh va spännande att se vilken färg de har gjort den i!?!!

-NI SKOJAR!!

Nej då det gjorde dom inte, jag fick t.o.m se beställningslappen, där stog prydligt och fint: Annas man vill ha bettskenan i en porrig färg!! 

IMGP5951.JPG   Say no more, en skönhet klär i allt eller en apa missklär inget det är ju vilket som i detta fall. Men shit va pörrig jag är på nätterna nu!
   

 Tomas har bytt avdelning och är nu på renseriet, tror jag det heter iaf, jag har praktik fram till jul och är på ett företag som heter Design by Videlyck. 

Vi kämpar på med huset, förra veckan kom golvslingorna på plats i master sovrummet och i morgon kommer målaren och spaklar väggarna i vardagsrum och hallen där uppe. Vi eller jag iaf hoppas och ber på mina bara knän att dessa rum är klara till jul. Är de inte det så kan vi inte fira jul hemma. 

Vi måste börja prioritera om i våra liv, sonen kom häromdagen och sa: Mamma, jag har så konstig känsla, jag är så ensam!! Mitt hjärta blödde för honom, inte konstigt han känner så med en mor som antingen sitter och jobbar vid datan, eller sitter och jobbar på hästen eller sitter på golvet och betsar golv. Och med en far som antingen jagar fåglar över bygden eller jagar någon snickare eller jagar i fatt  på någon bräda med tillhörande hammare. Det går nog inte att vänta och säg att det blir bättre när än det ena än det andra är färdigt för tiden springer ifrån oss. 

 

 

Kommentarer: 0 Permalänk

torsdag 25 oktober

I natt sker det..........

näääääääää skärp er nu, vi har båda två blivit av med oskulden för länge sen så det är inte det som det handlar om.

VI OCH BARNEN SKALL ÄNTLIGEN FÅ SOVA PÅ ÖVERVÅNINGEN IGEN. Barnens rum är klara och jag och Tomas har bett Wille oerhört snäll om inte vi kan få bo lite i ett hörn på hans rum till vårt eget blir klart och det fick vi. 

IMGP5900.JPG Alice rum inklusive Alice själv.
IMGP5904.JPG Alice rum
IMGP5905.JPG Alice rum
IMGP5906.JPG Alice rum.
IMGP5907.JPG Wille inklusive Wille själv, jag och Tomas får låna sängen där ner...den e hela 140 cm bredd men det känns som rena lyxen jämfört med sunket på första våning.
IMGP5909.JPG Wille rum.
IMGP5918.JPG Willes rum

Så här blev barnens rum, både föräldrar och barn är nöjda. Det är inte helt klart vad gäller inredning men det är en väldigt god bit på väg. Mor i huset är överlycklig i skrivande stund.

 

En häst får på avgiftning för tillfället, uppenbarade sig att han inte "tålde" havre, han fick någon typ av personlighetsstörning men nu börjar det arta sig igen. 

En annan häst har fått för sig att det är kul att gå och sparka sig själv på benen så det blöder, det försöker vi oxå få ordning på. 

 

Tomas har haft första fasanjakten för i år och det gick väl inte riktigt som vi tänkt. Däremot så gick det alldeles strålande för fasanerna, det var ingen svart dag för dom kan man säg.

Bättre lycka nästa gång.

 

Ska ut på praktik fr.o.m den 5 november och fram till jul, ska frilansa och se om det går att vara egen i framtiden, så har ni ngt ni vill ha ritat i 3D så hör av er så ska vi se om jag kan få till det.

 

Har lite myror i brallan och int riktigt ro att sitta här och skriva så jag säger over and out för denna gång.

Kommentarer: 3 Permalänk

torsdag 27 septemberKommentarer: 0 Permalänk

«första «tidigare Visar 88–90 av 90 inlägg   
 
stäng